De Workflow app bij Naviva Kraamzorg bevalt goed. Voor geïnteresseerde managers en/of communicatie-, HR- of ICT-specialisten geven wij een gratis demo weg. Wat kan deze app allemaal?

De app biedt de mogelijkheid om binnen teams onderling berichten uit te wisselen. Ook kan de organisatie nieuwsberichten via een dashboard direct naar de zorgmedewerker pushen. Er staan filmpjes van belangrijke handelingen online zodat de zorgmedewerker deze kan delen met haar cliënten. In de app zitten ook alle adressen en contactgegevens die de zorgmedewerker nodig heeft voor een snelle doorverwijzing. Er is ook een mood-gedeelte ingebouwd waarin de zorgmedewerker haar dagelijkse tevredenheid kan aangeven. Momenteel wordt gewerkt aan de uitbreiding van een bibliotheekonderdeel. Met deze app kan elke zorgmedewerker met een iphone of tablet direct worden bereikt, waar ze ook is. Er is geen intranet of mail meer nodig.

Als u meer wilt weten over wat deze handige Workflow App voor uw organisatie kan betekenen, neem dan s.v.p. contact met ons op. Wij kunnen een gratis demo verzorgen en samen met u bepalen of het ook voor u een geschikt middel zou kunnen zijn. Of dat u toch iets anders nodig heeft.